WSKO Campus; hoe werkt het ook alweer? - WSKO

WSKO Campus; dat zijn wij!

Bij WSKO zijn we goed in elkaar helpen met onze kennis, ervaring en kwaliteiten. Organiseer je iets voor jouw school dat ook interessant kan zijn voor collega’s van andere scholen? Plaats het op Wiki WSKO en deel je kennis! Vertel erbij wat je nodig hebt en hoe je te werk kunt gaan. Dit kan gaan over lesideeën, thema-onderwijs en tal van andere zaken.

De WSKO-dag op 25 september was typisch Campus en daarom ook zeer geslaagd! Dat is wat er gebeurt, als je collega’s die door een missie gedreven en verbonden zijn, bij elkaar brengt. Wanneer je met een minimum aan belemmeringen vooraf,’ vrije ruimte voor leren’ creëert. Wanneer je aan de lerende regie verleent met een minimum aan structuur. WSKO Campus is geen gebouw is of instituut, maar een manier van denken en werken.

Leuk weetje - we blijven leerkrachten - : CAMPUS is latijn voor ‘vrije', open ruimte.

Naast het delen van kennis en ervaring op Google+, trekken we WSKO Campus nog breder. Binnen WSKO is er een aantal collega’s dat zijn/haar kennis graag deelt middels workshops, trainingen en cursussen. Heb je zelf aanbod, wil je een podium, heb je onderwerpen of vragen die je behandeld wilt hebben of wil je weten wat er binnen WSKO al gebeurt of gebeurd is? Check dan de leerkrachtenpagina en klik op de button WSKO Campus. Heb je na het bekijken van de WSKO Leerkrachtenpagina nog vragen? Mail naar wskocampus@wsko.eu of neem contact op met Cindy Roeling.