Wethouder opent nieuwe speeltoestellen bij WSKO De Achtsprong - WSKO

Wethouder opent nieuwe speeltoestellen bij WSKO De Achtsprong

DE LIER – Vrijdag 27 september was een feestelijke dag voor de kinderen van basisschool De Achtsprong. Wethouder Michiel Ferwerda opende officieel de nieuwe speeltoestellen op het grasveld naast de school. Dankzij de inzet van de school kunnen de leerlingen nu genieten van een prachtige plek om samen te spelen en te sporten in een groene omgeving.

Hoewel de kinderen oorspronkelijk een gezellige buitenspeeldag gepland hadden, gooide het weer roet in het eten. Toch werd het feest, verplaatst naar de speelzaal, een groot succes. Onder het genot van een gezonde snack bleef de sfeer uitstekend. Toen het droog werd, gingen de kinderen enthousiast naar buiten om de nieuwe speeltoestellen te testen.

“De nieuwe speeltoestellen zijn niet alleen een aanwinst voor de school, maar voor de hele wijk! Samen buitenspelen is nu nog leuker,” zegt een enthousiaste Tamara van Wingerden, directeur van De Achtsprong. Door de nieuwe speeltoestellen kunnen de kinderen buiten bewegen en samen spelen, wat perfect aansluit bij de gezonde en groene omgeving die De Achtsprong wil creëren.